[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Med etablering af en støttemur og opbygning af den nederste del af haven har vi hjulpet to naboer på Jegstrupvej i Hasselager syd for Aarhus med at udvide deres have.

Den nederste del af deres haver skrånede oprindeligt nedad, ligesom naboernes haver stadig gør det, og det gjorde det umuligt at anvende arealet til andet end græsområde.

Faktisk hørte det skrånende område af haven ikke oprindeligt til huset. Da de to naboer havde fået brugsretten til arealet, besluttede de at gå sammen om projektet, som vi blev hyret til blandt en række konkurrenter.

Græsplænen, der tidligere skrånede nedad, er blevet hævet op og fyldt ud med jord, så beboerne nu har en have i ét niveau. Efterfølgende er der etableret en støttemur i Danblok betonsten som afslutning på det grønne område.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Vi har desuden hjulpet med sætning af hæk imellem haverne, ligesom der er etableret en trappe på ydersiden af hver af have, så de hver især har adgang til fællesarealerne fra haven.

Opbygning af haven, etablering af støttemur, trapper og beplantning af hæk beløb sig tilsammen til 65.000 kr. inkl. moms. En regning de to naboer naturligvis delte i to.

Opgaver som denne, hvor to naboer går sammen og hjælper hinanden med at skabe nye, flotte og funktionelle udearealer, er årsagen til, at vi elsker vores arbejde som anlægsgartnere.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]