Vi har over ti års erfaring

Simon Lindgreen Anlæg & Have er en lille, veldrevet familievirksomhed med et ungt og udadvendt team af faglærte anlægsgartnere. Virksomheden blev stiftet i 2007, og vi har således mere end ti års erfaring med at løse opgaver inden for både anlæg og have. I vintersæsonen tilbyder vi også snerydning og saltning.

Vi er kendt for at levere kvalitetsarbejde til tiden og har ekspertise i at servicere både private husejere, bolig- og grundejerforeninger samt erhvervskunder. Også som underentreprenør på en række prestigebyggerier i Aarhus-området er vi kendt for vores professionalisme.

Vores team af anlægsgartnere står altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Uanset om der er tale om mindre opgaver som vedligehold og justeringer eller større projekter som totalrenoveringer og nyetableringer.

Vi prioriterer den personlige kontakt og gode dialog med vores kunder, og vi kommer derfor også gerne ud på et gratis og uforpligtende rådgivningsbesøg. Her kan vi i fællesskab gennemgå opgaverne, diskutere materialevalg og hjælpe hinanden med se nye muligheder.

Vi er kendt for vores gode samarbejdspartnere og går op i ergonomisk arbejde. Vi har derfor også de nyeste hjælpemidler og maskiner, så vi er sikre på, at vores medarbejdere kan udføre arbejdet på en fornuftig måde.

Vi har base i Mårslet syd for Aarhus, og løser opgaver i hele Midtjylland.

Mød teamet

Simon Lindgreen

Ejer af Simon Lindgreen Anlæg & Have. Udlært anlægsgartner ved OK Nyggard i Aarhus og færdiguddannet i 2007. Født og opvokset i Odder syd for Aarhus. Gift med Nanna, som han har to børn sammen med.

Nanna Lindgreen 

Bogholderi og web administrator.

Jacob Bagger

Udlært anlægsgartner med speciale i den grå linie, Jacob har været ansat siden 2018.

Jonatan Pepels Madsen

Udlært anlægsgartner med speciale i den grå linie. Jonatan har været ansat siden 2021.

Kontakt os

Simon Lindgreen Anlæg + Have
Obstrupengen 32
8320 Mårslet

T: + 45 24 24 72 54
M: simon.lindgreen@gmail.com
CVR: 40295887